Manage your digital landscape

Scroll down
Get in touch
Onze opdrachtgevers

Ook deze organisaties vertrouwen op Relay


Vecore
Vecore, mobiliteitsplatform voor leasemaatschappijen, verhuurders en wagenparkbeheerders
Blackpoint
Blackpoint, verzamel, visualiseer en monitor data binnen je eigen IoT-omgeving
Royal Lemkes
Royal Lemkes, Europees marktleider op het gebied van kamerplanten
Circuit Zandvoort
Circuit Zandvoort, de race naar de Formule 1 in Zandvoort in 2020

Advies

Van hosting van een high traffic platform tot de infrastructuur van een big data platform, onze cloud consultants leggen de basis van het succes ervan. Met kennis en expertise van het digitale landschap, brengen we het platform en zijn context in kaart.

In veel gevallen voorziet de ontwikkelaar die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van het platform ook hosting. Dat klinkt logisch, maar dat is het niet. Het ontbreekt hierbij al snel aan kennis en ervaring van de hosting omgevingen die jouw platform nu en in de toekomst nodig heeft. Hiermee loop je het risico dat de infrastructuur van het platform niet ontworpen is voor schaalbaarheid. Ook is er vaak geen rekening gehouden met betrekking tot continuïteit en veiligheid. Zo was je data eerst een belangrijk bedrijfsmiddel, en vormt het in een korte tijd een bedreiging voor de prestaties van je applicaties. Vragen als ‘Mogen we al deze data zomaar verzamelen?’, ‘Hoe structureren we al deze data?’ en ‘Hoe slaan we het op?’ passeren de orde van de dag. Oftewel, als organisatie beland je in een nieuwe fase. Gewoon is niet meer goed genoeg. Opschaling, doorontwikkeling en de noodzaak om de vraag voor te blijven: dat is wat je platform nodig heeft.

Doeltreffende oplossingen

Relay is onafhankelijk. We zijn niet gebonden aan een specifieke cloud provider of softwareleverancier.

Onze ervaren cloud consultants bieden de oplossing waar jij en jouw platform om vragen. Relay staat op doeltreffende wijze de brug tussen zowel applicatieontwikkeling als de infrastructuur achter het platform. Een integratie die vaak te wensen over laat. Relay bewaakt de synergie tussen beide domeinen wat zorgt voor overzicht en inzicht. We signaleren kansen en bedreigingen, waarvan we je pro-actief op de hoogte houden.

Door het wegnemen van onzekerheid rondom hosting garanderen wij online beschikbaarheid voor digitale platformen. Hierdoor blijf jij on-track en optimaal beschikbaar. Voor veel opdrachtgevers doen wij dit in een vroeg stadium van de ontwikkeling van het platform. Ook in een later stadium kan onze introductie plaatsvinden. Zelfs al je als in contact bent met een cloudprovider of IT-beheerder. Samen tillen we de hosting van je platform naar een hoger niveau.

Bent u benieuwd naar de status van uw platform of bent u geïnteresseerd in de toegevoegde waarde van Relay voor uw organisatie? Neem contact met ons op en we bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden.

Implementatie

Onze roots liggen in de techniek. Een ontwerp van de infrastructuur zetten onze engineers om in de meest geavanceerde oplossingen. Ze zijn op de hoogte van laatste ontwikkelingen en zoeken naar de meest optimale configuratie voor jouw platform. Altijd met het streven naar de perfecte synergie tussen software en hosting.

Vanuit het doel van het platform zijn door onze consultants de benodigde resources in kaart gebracht. Aan onze engineers de taak om de executie te vangen in een implementatieplan en deze tot leven te brengen. Natuurlijk houden we rekening met verkeer, schaalbaarheid en veiligheid. Dit plan stemmen we af met onze opdrachtgevers en de developers van het platform.

De implementatie van de infrastructuur van jouw platform gebeurt zorgvuldig. Elk platform is anders en vraagt om een eigen oplossing en aanpak.

Al tijdens de ontwikkeling van complexe platformen neemt Relay een duidelijke positie in bij onze opdrachtgevers. Hierdoor zijn we in staat om een passende oplossing te bieden voor wat het platform écht nodig heeft. Ook haken onze opdrachtgevers Relay aan bij digitale platformen met waarbij de bestaande hostingoplossing niet toereikend is. In dat geval dragen onze engineers zorg voor een feilloze overgang van de huidige naar de nieuwe oplossing.

In beide scenario’s is het van belang dat jouw platform met onze infrastructuur toekomstbestendig en online beschikbaar is én converteert. Dit kan alleen als er sprake is van de perfecte synergie tussen de software en hosting van jouw platform. Uw wens, ons streven.

Relay heeft o.a. ervaring met de IaaS- en PaaS-platformen van DigitalOcean, Amazon (AWS), Microsoft (Azure) en Google (Apps en Cloud). Toonaangevende cloud providers die bijdragen aan het bieden van doeltreffende oplossingen voor hosting- en applicatievraagstukken.

Bent u geïnteresseerd in wat we voor uw platform en organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Beheer

De beschikbaarheid van je platform is van cruciaal belang voor de continuïteit van je organisatie. Relay helpt haar opdrachtgevers bij de realisatie van een hoge beschikbaarheid en bij het beheersen van de risico’s waaraan je platform wordt onderworpen.

Relay voorziet digitale platformen van een optimale configuratie. Hierdoor is online beschikbaarheid aan onze opdrachtgevers te garanderen. Dit staat inherent aan beheer en onderhoud. Om deze reden monitoren we je digitale platform én infrastructuur 24/7.

Door actieve monitoring zijn afwijkingen in een vroeg stadium te identificeren en te elimineren. Nog voordat ze een bedreiging vormen voor de continuïteit van je platform. Mocht zich onverhoopt een incident voordoen door externe factoren, dan nemen we passende maatregelen. Daarnaast zijn we in staat om je op basis van data proactief te adviseren en kansen te signaleren. Hierdoor is het maximale uit de beschikbare technologie te halen.

We signaleren kansen en houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Samen tillen we de hosting van je platform naar een hoger niveau.

Ben je benieuwd wat Relay voor jouw platform kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Are you interested? Let's connect!