24/7 monitoring voor blijvende online beschikbaarheid

Beheer

De beschikbaarheid van je platform is van cruciaal belang voor de continuïteit van je organisatie. Relay helpt haar opdrachtgevers bij de realisatie van een hoge beschikbaarheid en bij het beheersen van de risico’s waaraan je platform wordt onderworpen.

Relay voorziet digitale platformen van een optimale configuratie. Hierdoor is online beschikbaarheid aan onze opdrachtgevers te garanderen. Dit staat inherent aan beheer en onderhoud. Om deze reden monitoren we je digitale platform én infrastructuur 24/7.

Door actieve monitoring zijn afwijkingen in een vroeg stadium te identificeren en te elimineren. Nog voordat ze een bedreiging vormen voor de continuïteit van je platform. Mocht zich onverhoopt een incident voordoen door externe factoren, dan nemen we passende maatregelen. Daarnaast zijn we in staat om je op basis van data proactief te adviseren en kansen te signaleren. Hierdoor is het maximale uit de beschikbare technologie te halen.

We signaleren kansen en houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Samen tillen we de hosting van je platform naar een hoger niveau.

Ben je benieuwd wat Relay voor jouw platform kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.