Perfecte synergie tussen software en hosting

Implementatie

Onze roots liggen in de techniek. Een ontwerp van de infrastructuur zetten onze engineers om in de meest geavanceerde oplossingen. Ze zijn op de hoogte van laatste ontwikkelingen en zoeken naar de meest optimale configuratie voor jouw platform. Altijd met het streven naar de perfecte synergie tussen software en hosting.

Vanuit het doel van het platform zijn door onze consultants de benodigde resources in kaart gebracht. Aan onze engineers de taak om de executie te vangen in een implementatieplan en deze tot leven te brengen. Natuurlijk houden we rekening met verkeer, schaalbaarheid en veiligheid. Dit plan stemmen we af met onze opdrachtgevers en de developers van het platform.

De implementatie van de infrastructuur van jouw platform gebeurt zorgvuldig. Elk platform is anders en vraagt om een eigen oplossing en aanpak.

Al tijdens de ontwikkeling van complexe platformen neemt Relay een duidelijke positie in bij onze opdrachtgevers. Hierdoor zijn we in staat om een passende oplossing te bieden voor wat het platform écht nodig heeft. Ook haken onze opdrachtgevers Relay aan bij digitale platformen met waarbij de bestaande hostingoplossing niet toereikend is. In dat geval dragen onze engineers zorg voor een feilloze overgang van de huidige naar de nieuwe oplossing.

In beide scenario’s is het van belang dat jouw platform met onze infrastructuur toekomstbestendig en online beschikbaar is én converteert. Dit kan alleen als er sprake is van de perfecte synergie tussen de software en hosting van jouw platform. Uw wens, ons streven.

Relay heeft o.a. ervaring met de IaaS- en PaaS-platformen van DigitalOcean, Amazon (AWS), Microsoft (Azure) en Google (Apps en Cloud). Toonaangevende cloud providers die bijdragen aan het bieden van doeltreffende oplossingen voor hosting- en applicatievraagstukken.

Bent u geïnteresseerd in wat we voor uw platform en organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.