Achitectuur van een schaalbare hosting omgeving

Advies

Van hosting van een high traffic platform tot de infrastructuur van een big data platform, onze cloud consultants leggen de basis van het succes ervan. Met kennis en expertise van het digitale landschap, brengen we het platform en zijn context in kaart.

In veel gevallen voorziet de ontwikkelaar die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van het platform ook hosting. Dat klinkt logisch, maar dat is het niet. Het ontbreekt hierbij al snel aan kennis en ervaring van de hosting omgevingen die jouw platform nu en in de toekomst nodig heeft. Hiermee loop je het risico dat de infrastructuur van het platform niet ontworpen is voor schaalbaarheid. Ook is er vaak geen rekening gehouden met betrekking tot continu├»teit en veiligheid. Zo was je data eerst een belangrijk bedrijfsmiddel, en vormt het in een korte tijd een bedreiging voor de prestaties van je applicaties. Vragen als ‘Mogen we al deze data zomaar verzamelen?’, ‘Hoe structureren we al deze data?’ en ‘Hoe slaan we het op?’ passeren de orde van de dag. Oftewel, als organisatie beland je in een nieuwe fase. Gewoon is niet meer goed genoeg. Opschaling, doorontwikkeling en de noodzaak om de vraag voor te blijven: dat is wat je platform nodig heeft.

Doeltreffende oplossingen

Relay is onafhankelijk. We zijn niet gebonden aan een specifieke cloud provider of softwareleverancier.

Onze ervaren cloud consultants bieden de oplossing waar jij en jouw platform om vragen. Relay staat op doeltreffende wijze de brug tussen zowel applicatieontwikkeling als de infrastructuur achter het platform. Een integratie die vaak te wensen over laat. Relay bewaakt de synergie tussen beide domeinen wat zorgt voor overzicht en inzicht. We signaleren kansen en bedreigingen, waarvan we je pro-actief op de hoogte houden.

Door het wegnemen van onzekerheid rondom hosting garanderen wij online beschikbaarheid voor digitale platformen. Hierdoor blijf jij on-track en optimaal beschikbaar. Voor veel opdrachtgevers doen wij dit in een vroeg stadium van de ontwikkeling van het platform. Ook in een later stadium kan onze introductie plaatsvinden. Zelfs al je als in contact bent met een cloudprovider of IT-beheerder. Samen tillen we de hosting van je platform naar een hoger niveau.

Bent u benieuwd naar de status van uw platform of bent u geïnteresseerd in de toegevoegde waarde van Relay voor uw organisatie? Neem contact met ons op en we bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden.